Je bent hier:

Advertenties door Google

Terug

Passie voor Pellets Pelletkachels

vorige
 • Stuur naar vriend(in)

  Advertentie: Passie voor Pellets Pelletkachels
  Jouw naam:
  Jouw e-mailadres:
  Beschrijving:
   
 • Mail dit bedrijf

  Stuur een bericht naar Passie voor Pellets Pelletkachels

Waardeer dit bedrijf

Sinds 2008 gespecialiseerd in pelletkachels. Full-service bedrijf dus ook voor installatie, onderhoud en reparatie van pelletkachels. Wij leveren en installeren deskundig voor zeer scherpe prijzen en uitsluitend topmerken als Anselmo Cola, MCZ, en Quadra Fire. Profiteer van onze ervaring en bespaar tot 50% op uw stookkosten!

Ervaring – Passie voor Pellets

Opgericht in 2008 zijn wij één van de eerste bedrijven in Nederland die zich gespecialiseerd hebben in op pellets gestookte toestellen. Inmiddels hebben wij vele honderden pelletkachels geïnstalleerd en kunnen u op basis van deze ervaring deskundig adviseren.

Reputatie

We zijn trots op de vele enthousiaste reacties van onze klanten op onze pelletkachels. U kunt deze onder andere lezen in ons gastenboek maar ook op vele andere forums op het internet. Wij hebben er alles aangedaan deze reputatie te behalen en zullen er alles aan doen deze te behouden.

Beste Prijs

Ook voor de gehele installatie van uw pelletkachel kunt u bij ons terecht. Installatie, service en onderhoud van de pelletkachels voeren wij uit in eigen beheer. Korte lijnen, één aanspreekpunt en direct contact met een deskundige zijn uw garantie voor snelle en gedegen service.

Installatie pelletkachel

De volledige installatie en het inregelen van uw pelletkachel kunt u zorgeloos aan ons overlaten! Alle benodigde materialen en expertise vindt u bij ons onder één dak. U heeft dus één aanspreekpunt en ontvangt van ons een duidelijke, gespecificeerde offerte vooraf. Zeer voordelige professionele installatie? Maak gebruik van onze “we doen het samen” deal! U helpt een handje bij de installatie en wij kunnen maar liefst 50% korting op de installatiekosten bieden!